despre noi contact
Acasa » Masaj
Cluj / Cluj-Napoca
SC.PROFESIONAL CENTER S.R.L Organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura -Pedichiura, Unghii tehnice, Coafor, Cosmetica si Masaj . Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei .
Cluj / Cluj-Napoca
Centrul nostru spa este echipat cu aparate performante de ultima generatie:primul aparat de biostimulare din lume,solare mega sun cadilac cu analiza pt.piele... dar mai bine hai si convinge-te singur!
Bucuresti
Goddess Beyond Beauty inseamna \\\\\\\"ZEITA DINCOLO DE FRUMUSETE\\\\\\\". Te invitam sa descoperi zeita din tine... Respectul de sine nu tine de varsta, iar frumusetea nu depinde de anotimp... Goddess Beyond Beauty este un salon de infr
Bucuresti
PENTRU FEMEIA PREOCUPATA DE SANATATE si FRUMUSETE! Lucky Shape salonul de remodelare corporala si relaxare va ajuta sa redobanditi si sa va intretineti supletea, frumusetea si santatea corpului dvs.
Bucuresti
Nou! Tratamente faciale ,tratamente corporale, electrostimulare, vacuum, impachetari termocuverta,masaj, cosmetica, tatuaje semipermanente
Bucuresti
Slabeste acum! rezultate spectaculoase! Centru de remodelare, intretinere si relaxare. Servicii oferite: masaj, electrostimulare, impachetari, vacuum, termosauna, ultrasunete, tunel infrarosu.
Bucuresti
SLABIRE,TONIFIERE,REMODELARE CORPORALA, INFRUMUSETARE PRIN GIMNASTICA MOTORIZATA cu ajutorul aparatelor SLENDER YOU. PRETURI PROMOTIONALE!
Satu Mare / Satu Mare
SOL SPA este un salon de frumusete pt. femei, care ofera servicii de coafura, manechiura si pedichiura, cosmetica, masaj si electrostimulare, program BEBE-GYM, aerobic, solar, sauna, toate executate de un personal calificat, intr-o locatie frumos amenajat